Skip to content

Bogholder i Glostrup

Bogholder Daniel Mikuta – Den lille Økonom

Beskrivelse:

Velkommen hos Den Lille Økonom

Din hjælp til at finde rundt i moms- og regnskabsjunglen

Hos Den Lille Økonom tilbydes assistance med og rådgivning om bogføring, moms, regnskab og skat. Hvad end du har brug for og som kan skabe tryghed for dig som selvstændig.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for en uforpligtende samtale.

Hvem er jeg?

Mit navn er Daniel Mikuta, jeg er 26 år og er bosat i Glostrup.
Jeg har altid været glad for tal og har været i revisionsbranchen, siden jeg blev ansat som revisortrainee tilbage i 2015.

Jeg har de seneste seks år udarbejdet regnskaber, hjulpet med bogføring, rådgivning og optimering indenfor moms, skat og virksomhedsdrift for både små og mellemstore virksomheder.

Af ovenstående erfaring kan jeg også hjælpe hele vejen rundt; om det så drejer sig om bogføring, udarbejdelse af regnskaber eller rådgivning, er jeg altid på pletten.

Historien bag Den lille økonom

Grunden til jeg valgte at kalde det “Den Lille Økonom” er at jeg gennem min tid i revisionsbranchen kunne se at mange kunder følte sig glemt og derfor skiftede revisor. Derudover syntes jeg at der var for lidt rådgivning og at der ikke var mange “personlige revisorer”. Alt for ofte handlede det om at lave regnskaber og sende en regning.
Ovenstående er hvad jeg gør op med – i Den Lille Økonom bliver man ikke glemt, da jeg går op i at have en personlig kontakt og agere som personlig revisor. Derudover ynder jeg også at bidrage med så meget rådgivning jeg kan; omend det er vedrørende valg af systemer, optimering af bogføringen eller noget helt tredje. Alle spørgsmål er velkomne.

Find vej i regnskabsjunglen

Hos Den Lille Økonom tilbydes alt indenfor bogholderi, regnskab og rådgivning. Om du selv vil bistå bogføringen eller outsource hele økonomifunktionen, står Den Lille Økonom klar til at hjælpe.
Hvad end du har brug for, om det så er optimering af regnskabet, løbende rådgivning eller hjælp til betaling og bogføring af bilag da de hober sig op, så er der en løsning klar til dig.

 

Priser

Det skal kunne betale sig at få hjælp til sin bogføring og regnskab. Af denne årsag er jeg meget fleksibel med hensyn til honorering, blandt andet til nyopstartede med CVR nummer under 12 måneder gammelt, hvor timeprisen er 25% lavere.
Jeg tilbyder forskellige former for afregning, alt efter hvad du som kunde ønsker. Det kan være følgende:

– Månedsaftale med fast pris.
– Fakturering hver måned, kvartal, halvår eller endda årligt.

Hvad der er sparet – er tjent

Som administrator/revisor på forskellige platforme har jeg mulighed for at tilbyde langt lavere priser på forskellige bogføringsprogrammer og software.
Dermed kan du altså spare op til 3.000 kr. på programmer til bogføring, budgettering mv.

Hvad kan jeg hjælpe med?

– Bogføring
– Gennemgang, oprydning og afstemning af bogholderi
– Betalinger
– Moms
– Debitorstyring
– Gældsoversigt og generel likviditetsstyring
– Regnskab
– Selskabsselvangivelse
– Månedsrapporter
– Budgetter
– Løn
– Årsopgørelse
– Forskudsopgørelse
– Løbende sparring
– Andet – såfremt du har et bestemt behov kan vi sammen finde en løsning

Interesseret i at høre mere om et samarbejde?

Lad os holde kontakten!

De bedste hilsener
Daniel Mikuta