Skip to content

Bogholder i Brøndby

Bogholder Andrea Perei

Beskrivelse:

Hej og velkommen til – jeg hedder Andrea Perei og jeg er bogholder i Brøndby. 

Vi tilbyder regnskabsmæssige og skattemæssige ydelser, herunder bogføring, løn, årsregnskaber, momsregnskab samt rådgivning.

Jeg har altid haft en stor passion for økonomi. Det startede som lille skolepige med interesse for at tjene penge og lave små forretninger. Efter nogle år fandt jeg ud af, at en ting er, hvordan man tjener sine penge, men en ligeså vigtig del, som mange ofte overser er, hvordan man sikrer og forvalter sit overskud bedst muligt.

Herefter fik jeg øje for hvor stor en hjælp og sikkerhed, jeg kunne give til virksomheder uden eget bogholderi. Det stod hurtigt klart, at det tilfører virksomheden værdifuldt overblik og økonomisk stabilitet at have styr på alle detaljer regnskabet.

Derfor stiftede jeg Andreas Regnskab, der hjælper små og nystartede virksomheder med at få mest ud af pengene, holde styr på diverse deadlines såsom moms, årsregnskab, skat mv.

Sidst, men ikke mindst, sørger jeg gennem direkte dialog og tæt samarbejde for, at din bogføring sker på dine præmisser. Min stolthed er at sikrer, at reglerne for bogføring bliver overholdt, så du kan koncentrerer dig om din virksomhed med tryghed i maven og rolig søvn.

Hver kunde er unik og har deres forskellige ønske om, hvilke opgaver der skal udføres. Så derfor vil vores pris afhænger af den enkelte kundes behov. Kontakt os gerne for timeprisen for bogholderi ex. moms. Du har også mulighed for en fastpris aftale, når jeg kender dig bedre. 


De bedste hilsener
Andrea Perei