TJEN PENGE PÅ DIN LØNKONTO

Få 5 % på din lønkonto

Jeg får 5% i rente på min lønkonto…
Hvad får du? Du ved det ikke? Seriøst?…

Hvis du ikke ved det, så er mit gæt, at du får tæt på nul. Og måske topper banken det med, at du betaler lidt gebyrer her og der, måske for at få en udskrift, måske for at have et dankort… så du betaler faktisk for at have pengene stående i banken!?

Selvom du ikke måske ikke har så meget opsparing, så står din løn trods alt i banken i noget af tiden, og de penge kan ligeså godt hive lidt ekstra hjem til dig! Tjek lige i skemaet her under. Med en bankrente på 5% (som er det jeg har), får du 2.500 kr om året, for at have 50.000 stående. Siger vi 10 år, bliver det 25.000 kr. Siger vi 100 år … 🙂

 

 

Mybanker har en oversigt over hvilke banker der tilbyder hvilke priser. Det gælder alle mulige ting som lån, opsparingskonti, pensioner, men altså også lønkonti.

Den klare topscorer på lønkonto er Lån & Spar Bank, som kan tilbyde 5%.  Ingen binding og ingen gebyrer. Du får 5% på de første 50.000 kr der står på kontoen. Det er 2.500 kr – om året – før skat.

Bemærk: Ordningen er et led i et samarbejde mellem banken og en række foreninger og organisationer. Det betyder at man skal være medlem et af stederne, for at få glæde af ordning. Der er ca 50 forskellige,  som eksempler kan nævnes DJØF, PROSA, Uddannelsesforbundet og Forbrugsforeningen. Se den samlede liste her.

Medlemsskabet er selvfølgelig en udgift der skal med i sit regnestykke. Jeg kan heldigvis benytte mit medlemskab af mit fagforbund. Men hvis man ikke kan det, kan jeg anbefale medlemsskab af Forbrugsforeningen. En forening hvor man kan skaffe sig en masse rabat på ting man køber… lige noget for økonomibevidste blondiner… Det koster 132 kr om året.

Jeg håber dette har inspireret DIG, til at gøre noget ved sagen! 

 

DEL DENNE SIDE!

8 thoughts on “TJEN PENGE PÅ DIN LØNKONTO

  1. Spændende indlæg, en ting at tage i mente er også kreditkort. Du er begyndt at få så mange goder ved at bruge kortet, at hvis du bruger det rigtigt ender du med at få mere end du betaler. Det kunne være flybiletter, rabatter mm. helt klart også en vej at kigge, for at give overskud i økonomien.

  2. … og nu her sidst på året, kommer bankskiftet til at generere sådan cirka 2000 kr. Det er dog også en slags penge, som på forhåndsmåden er omsat i koncertbilletter. På mærkværdig vis er Rammstein, Metallica og Elton John pludselig gratis!

  3. Som mellemblond kan det stadig være en smule angst-fremkaldende at skifte bank. Men det er ikke så svært endda. Nu om dage klarer den nye bank nærmest det hele. Så jeg tog mig sammen og nu har jeg skiftet bank. Jeg ser frem til faktisk at få lidt renter i stedet for ingen renter overhovedet på min lønkonto.

    *much rejoicing*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *